مشاوره تخصصی
- دریافت مشاوره تخصصی
- بررسی نیازمندی ها و چالش های سازمان
- یافتن راه حل برای پاسخگویی به مشکلات
- انطباق نیازمندی ها ، انتخاب و بررسی راه حل
امروزه فناوري اطلاعات نقش مهمي در كيفيت و مدت زمان انجام اهداف كوتاه و بلند مدت سازماني دارد. از سوي ديگر، سرعت نوآوري فناوريها پديدهاي است كه بايد با آن هماهنگ شويم. اكنون توان رقابت، راز بقاي سازماني و دستيابي به اهداف و ماموريتهاي آن در گرو سياستگذاريهاي فناوري اطلاعات و اجراي آن سياستها در قالب يك برنامهريزي جامع و هوشمند است. از سال 1993 ميلادي طرح ملي جامع فناوري اطلاعات كشورهاي صنعتي شكل گرفته و از سالهاي 1996 به بعد طرح جامع فناوري اطلاعات سازمانها پاي به عرصه گذاشته است. اين طرحها در اصل، سياستگذاريهاي كلي سازمان در زمينة فناوري اطلاعات و ارتباطات را سمت و سو ميبخشند و در راستاي خدمت به اهداف كلي سازمان قرار ميگيرند.
طرح جامع فناوري اطلاعات، طرحي پويا است كه منابع فناوري اطلاعات يك سازمان ـ مانند: زيرساختها، منابع و سيستمهاي اطلاعاتي، منابع انساني، مالي را در راستاي حمايت و پيشبرد اهداف بلند مدت، ماموريتها و اهداف كوتاه مدت آن سازمان، بسيج ميكند. طرحهاي جامع فناوري اطلاعات و ارتباطات بسيار پرهزينه، زمانبر و تحولزا هستند. بنابراين بايد با مطالعة دقيق و بر پاية شرايط و ظرفيتهاي موجود در يك سازمان تدوين و اجرا شوند.
در این راستا شرکت پژوهش و نوآوری با بهره گیری از دانش تخصصی تولید و استقرار نرم افزار به عنوان مشاوره به کمک سازمان ها و شرکت ها خواهد آمد تا با استفاده از متدولوژی های نوین تولید نرم افزار متناسب ترین طرح اجرایی را تدوین کند. از جمله خدمات شاخص شرکت پژوهش و نوآوری در حوزه مشاوره تخصصی نرم افزار تهیه RFQ و RFP می باشد که در تهیه آن ضمن رعایت استانداردهای تولید نرم افزار با کسب شناخت از فرآیندهای سازمان و ارزیابی نیازهای آتی ایشان طراحی اسناد مورد نیاز را به انجام خواهد رساند.
اقدامات ارائه مشاوره تخصصی تولید و استقرار نرم افزار در شرکت پژوهش و نوآوری:
- شناخت کسب و کار سازمان
- نیاز سنجی و تعیین اولویت ها
- بررسی فرهنگ سازمانی و مدیریت تغییر
- بررسی نیاز های آتی سازمان
- بررسی زیر ساخت موجود و زیر ساخت مورد نیاز
- ارائه طرح پیشنهادی
- ارائه طرح نرم افزار مورد نیاز